Visit to Hlíðarskóli – Heimsókn í Hlíðarskóla

We went for a visit to meet Hjördís Anna in Hlíðarskóli school in Reykjavík. Hjördís is one of the teachers of the Sign Language department at Hlíðarskóli. The department has approximately 15 students in the age range of 6 to 16 years and 15 faculty, of which 5 are deaf.

Visit to Hlíðarskóli
Árni, Unnur, Sigga Vala and Hjördís. Great visit to Hlíðarskóli

The fall term has not started yet but the faculty have started preparing the fall term. Hjördís showed us the well equipped facilities at Hlíðarskóli. We gave a quick demonstration of Signer Studio and had a very fruitful brainstorming session on different types of assignments and scenarios that Signer Studio could be used in.

 

Heimsókn í Hlíðarskóla

Við Árni, Sigga Vala og Unnur fórum í heimsókn í Hlíðarskóla. Hjördís Anna er kennari á Táknmálssviði. Það eru um 15 nemendur og 15 stafsmenn á Táknmálssviði.

Haustönn er ekki hafin en kennarar voru komnir til starfa við undirbúning. Hjördís sýndi okkur kennslustofur fyrir kennslu á Táknmálssviði sem eru vel útbúnar ýmsum sérbúnaði. Við sýndum Signer Studio og ræddum möguleika fyrir kennslu.

Well equipped classroom at Hlíðarskóli
Hjördís showing us the facilities at Hlíðarskóli.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Are you a human *